tillbaka
  tillbaka | vem är jag? | vad kan jag? | referenser | galleri | pubrundor | kontakt

referenser


Här följer en presentation av de webbplatser jag på ett eller annat sätt står bakom.fistulasjukhuset.org

Fistulasjukhuset.org Fistulasjukhuset, som ligger i Etiopiens huvudstad Addis Abeba, är ett sjukhus för fattiga kvinnor med förlossningsskador. Stiftelsen Fistulasjukhuset är den enda organisationen i Sverige som enbart stödjer sjukhuset. Jag byggde upp och ansvarade för den förra versionen av hemsidan.


naturpassomraden.orientering.se

Naturpasset Hemsidan för hur man hittar Naturpasset, Svenska Orienteringsförbundets motionssatsning, står jag bakom, även om den nu är omprogrammerad. Har även ansvaret för själva webbservern obasen.nu som ägs av Svenska Orienteringsförbundet.

 


woc2004online.com

Var med och ansvarade för WOC 2004 online - den webbsajt som stod för resultatservice under VM-veckan i orientering i Västerås hösten 2004. Gjorde mycket av design och struktur.
 Orienterare.nu - orienterarens kartstopp i internetdjungeln

Orienterare.nu

Idéskapare till föreningen Orienteringslöparna Alternativet och dess webbsajt, Orienterare.nu. Står för det mesta av design och struktur. Till den förra versionen stod jag även för en del programmering och databashantering. Som idéskapare har jag varit den som hållit i upplägget av vilka avdelningar som ska ingå och hur arbetet ska fortlöpa. Arbetet har skett i projektform där det mesta av kommunkationen gått via webben eftersom personerna bakom sajten är geografiskt utspridda över landet.


RTI Electronics AB

rti.se

Framtagare av design, struktur och logik för RTI Electronics webbsajt på nätet. Togs fram 1998, men har nytt utseende sedan dess.

Den skeppliknande, runda och öppna designen på RTI Electronics monter vid den årliga Chicago-mässan RSNA står jag för. Här nedan presenteras några bilder på denna. Lägg märke till den specialdesignade heltäckningsmattan och till den snurrande logotypen i mitten av montern.

Denna monterdesign står jag för
Denna monterdesign står jag för Denna monterdesign står jag förSävedalens AIK

saik.o.se

Webbmaster för Sävedalens AIK:s hemsida mellan åren 1995-1998. Plockade 1997 fram en ny design, struktur och logik på innehållet. Dock har webbsajten fått en ny startsida sedan jag deltog i arbetet.


Bokningsportalen.nu

Bokningsportalen.nu Ansvarig för struktur och upplägg av bokningsportalen.nu, vilket vid tiden jag arbetade med den var en portal för bokning av massage, sjukgymnastik, naprapat mm. Nu verkar det vara en bokningscentral för sportaktiviteter.